Обрати сторінку

Ми самі все давним-давно сортуємо сміття,  а наша співробітник Марія Дудко була одним з спів-організаторів найперших серій всеукраїнських акцій з прибирання: Зробимо Україну чистою! Let’s do it, Ukraine!
Але все це були просто особисті переконання…

Які згодом переросли у ідею екологічних івентів, після одного випадку…

Одного разу, в квітні минулого року, ми у Ukrainian Incentives DMC, приймали групу 240 осіб в Києві.
До цього моменту більшість наших груп були меншого розміру.
І, звичайно ж, в автобус завантажуємо воду для екскурсій і трансферів. Це, в середньому 2 пляшечки в день на 1 гостя. 2 ПЛАСТИКОВІ пляшечки. І коли ми закупили всю цю воду на 5 днів подорожі наших гостей, виявилося, що це 2400 пластикових пляшок з однієї тільки групи, не рахуючи все інше. Це була індійська група, вони потребують в середньому 2л води в день на 1 туриста, тож пляшок було ще більше.

І ця величезна гора пластикових пляшок змусила нас замислитися над тим, що можна змінити в нашому підході до обслуговування груп.

То як можна замінити гори пластикових пляшок як під час подорожей, так і під час корпоративних заходів? Дізнайтесь під час планування Вашого наступного корпоративного заходу, що буде корисним не тільки для Вашого бізнесу, але й для довкілля: info@mice-travel-solutions.com.ua

 

#пластик #пластиковіПляшки #вода #Київ #Україна #екологія #еко #MICE #green #events #sustainability #sustainable #sustainableEvents #Ukraine #Kyiv